Art

El meu vessant artístic va començar amb una llicència d'estudis a Anglaterra. Allà vaig elaborar una pàgina web en anglès amb propostes didàctiques sobre l'educació visual i plàstica en anglès.

Després d'uns anys d'implementació d'aquestes unitats didàctiques, he començat a elaborar i organitzar uns tallers de plàstica en angles com són: taller d'escultura, de dibuix, de pintura i manualitats amb paper. La idea principal és muntar tallers monogràfics amb una durada mínima de 10 sessions i per alumnes de cicle mitja o cicle superior.


dimecres, 25 d’abril del 2012

Xalet Negre

Història del Xalet Negre
Aquest edifici està situat a la plaça del Coll, nº 4. El Xalet Negre forma part d'un conjunt de dos xalets bessons situats a la mateixa plaça. 
El nom d’aquest edifici prové del cognom de la propietària, Josepa Negre, que va encarregar el 1917 la construcció del xalet a l’arquitecte modernista Eduard Maria Balcells. En destaquen les finestres d’arc de punt rodó, la tanca i el cancell tant pel que fa a l’obra com a la serralleria.
El Xalet ha estat recentment rehabilitat per l'Ajuntament de Sant Cugat per dedicar-ho a tasques socials i com a centre cultural dedicat a la gent gran.
A l'obra cal fer ressenya l'ornamentació de ceràmica en els ampits i les jardineres, i les orles i garlandes esgrafiades en les llindes. La coberta de teula plana, amb ornamentació de ceràmica local, acaba amb un ràfec sobre caps de bigues esgrafiats a sota.


Un Nou projecte del Museu de Sant Cugat: Pintem el Xalet. L'escola, els alumnes de 6è i jo com a professora d'art ens presentarem al concurs. Intentarem treballar principalment tècniques de collage i mosaic. Farem fotos de l'edifici, detalls constructius,... I a classe farem la feina.
Aniré penjant el procés. Ànims a tots!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada